logo.min.png
phone_icon_white.min.png

22 36 76 00

Akutt tlf: 99 33 46 66

gfx/mail.min.png

Kontaktskjema

& timebestilling

close_icon.min.pngFor henvendelser og timebestilling, fyll ut kontaktskjemaet nedenfor eller ring 22 36 76 00
clock.min.png

 • 8.00-20.00 man - fred
 • Kveld og helg ved behov
 • Tannimplantat


  Tannimplantat kan erstette dine tapte tenner

  Tannimplantater kan erstatte en eller flere manglende tenner

   

  Tannimplantater erstatter tapte eller manglende tenner. Implantatene settes smertefritt inn i kjevebenet og kan brukes som festepunkter for kroner, broer og proteser. Man har i dag over 40 års erfaring med tannimplantater. Vitenskapelige undersøkelser viser at implantatbehandling er meget forutsigbart og en behandling med god prognose. Etter avsluttet behandling vil implantat kronen se ut som en vanlig tann. 

   

  Vellykket implantatbehandling er et teamarbeid mellom tannlegen som lager kronen og kirurgen som opererer inn implantatet. I Galleri Oslo Klinikken sikres dette tette samarbeidet ved at hele behandlingen foregår i samme klinikk. Tannlege Kåre Jan Attramadal har spesialkompetanse innenfor implantat protetikk og våre kirurger har lang erfaring med implantat kirurgi. Vi har et erfarent og profesjonelt team som tilbyr deg tannimplantater med høy kvalitet til en rimelig pris. 

   

   

  Tannimplantat kan erstatte en eller flere tenner1. En implantat-basert krone kan være et optimalt behandlingsalternativ dersom du mangler en eller flere tenner i over- eller underkjeven. Dersom det er intakte nabotenner ønsker vi ikke å slipe disse ned til pilarer i en bro. 
  Tannimplantat kirurgi er helt smertefri.2. Implantatet plasseres i kjevebenet. Implantatkirurgien tar vanligvis 1-2 timer og er helt smertefritt. Benet rundt tannimplantatet gror i 2-6 måneder til tannimplantatet sitter helt fast. (osseointegrasjon) 
  Tannimplantat protetikk etter tannimplantat kirurgi3. En distanse (mellomstykke) festes så til implantatet. En krone festes til distansen. Kronen er nøyaktig tilpasset tannkjøttskanten, nabotennene og bittet. CAD/CAM tilpassede distanser og kroner sikrer individuell tilpassing.
  Tannimplantat ser ut som naturlige tenner.4. Den nye implantat kronen føles og har funksjon som din egen tann. Utseende vil være helt lik en naturlig tann.

   

   

  Implantatbehandling med offentlig stønad, Helfo refusjon


  Implantatbehandling er en behandling hvor du iblant må betale alt selv. Avhengig av årsakene til tanntapet, vil dette kunne gi rett til refusjon fra Folketrygdloven (link til Folketrygdloven). Dette vil du få informasjon om hos oss. Hvis du er berettiget stønad, er det en forutsetning at arbeidet utføres av tannleger med offentlig godkjenning for denne behandlingsformen. Galleri Oslo Klinikken har refusjonsrett innenfor de aktuelle feltene, slik at du kan få utført hele behandlingen i samme klinikk, og sikre deg offentlig stønad. 

   


  Seks grunner til hvorfor du burde vurdere implantater fremfor andre løsninger:

   

  1. Tannimplantater ser ut, føles og fungerer som dine naturlige tenner.

  2. Friske tenner trenger ikke å slipes til for å støtte en bro.

  3. Forankring av implantater i kjevebenet vil stimulere benvev og tannkjøtt. Dette sikrer et godt utseendemessig resultat og hjelper til å bevare ansiktsstrukturene.

  4. Med implantater kan du få faste tenner.

  5. De eliminerer ubehaget og usikkerheten som ofte er knyttet løse, dårlig tilpassede tannproteser.

  6. Du får en sikker og varig tannerstatning.

   

   

  Tannimplantat Pris:

   

  Tannimplantat koster fra 23.000 nok hos oss. Dette er inkludert all behandling. I kompliserte tilfeller kan det tilkomme ekstra kostnader. Vi bruker kun velkjente implantater som har høy kvalitet. Det finnes billige implantater i markedet som vi ikke bruker. Vi tilbyr deg prisgaranti hvis du kan finne billigere komplett implantatbehadling med Straumann eller Astra implantatsystem og norsk teknikker. Hvis du kan få refusjon kan implantatbehandlingen bli mye billigere. Ring 22 36 76 00 hvis du har noen spørsmål.