logo.min.png
phone_icon_white.min.png

22 36 76 00

Akutt tlf: 99 33 46 66

gfx/mail.min.png

Kontaktskjema

& timebestilling

close_icon.min.pngFor henvendelser og timebestilling, fyll ut kontaktskjemaet nedenfor eller ring 22 36 76 00
clock.min.png

 • 8.00-20.00 man - fred
 • Kveld og helg ved behov
 • Hvorfor varierer tannlegeprisene?


  Tannlege priser er ulike fordi kvaliteten på behandlingen, service og tiden tannlegen bruker på deg varierer hos ulike tannleger.

   

  Vi tannleger har veldig store kostnader hvis vi vil holde høy standard. Erfarne tannleger som bruker materialer som har høy kvalitet og lytter på deg og dine behov, kan ikke være den billigste tannlegen. Vår erfaring viser at pasienter som velger tannleger kun på grunn av pris, risikerer å få en dårligere service og kvalitet. Men det er ikke heller gitt at den dyreste tannlegen er den beste! 

   

  Vi ønsker å tilby høy kvalitet med rimelig pris. Vi anbefaler deg å få et skriftlig kostnadsoverslag hos tannlegen for å kunne ha oversikt over alle kostnader. Spør gjerne tannlegen hvilken type materiale og metoder de bruker. Hvis tannlegen legger av tid til å diskutere forebyggende behandling og diskuterer ulike behandlingsforslag med deg, har du ofte funnet en god tannlege. En god tannlege må alltid ha en oppfølgingsplan for deg og se deg igjen på regelmessige kontroller.

   

  God tannhelse får du med hjelp av god munnhygiene og kosthold. Du trenger ofte å besøke en tannlege som undersøker dine tenner og munn for å unngå kompliserte behandlinger og store kostnader. En god tannlege prøver å spare din tann så langt det går. Valg av tannlege er et viktig valg. Ofte går man til samme tannlege i flere år. Hvis du har behov for store behandlinger, er det viktig å kontakte flere tannleger for å se hvilken som passer deg best. Lykke til med ditt valg av tannlege. Kontakt oss gjerne hvis du har flere spørsmål.

   

  Se gjerne våres prisliste